VELKOMMEN – GUIDE TIL HJEMMESIDE

Velkommen til min hjemmeside hvor jeg vil bestræbe mig på at komme med regelmæssige opdateringer med nye billeder og relevante indlæg der har betydning for mit virke som kunstner.

Klik på de farvede felter under menupunktet “Aktuelt” for at se mine indlæg eller nyeste billeder. Klik på overskriften for at se indlægget. Hvis du klikker på fotos af malerier under menupumkterne “Aktuelt”, “Billeder til salg” og “Billedarkiv” kan du klikke på billedets titel for at få flere informationer om billedet og på “forstørrelsesikonet” for at få billedet yderligere forstørret.

De sidste par år har jeg kun i begrænset omfang haft tid til at male eller deltage i udstillinger mv. Det er der flere årsager til, men da jeg nu har valgt at sige mit job op, kan jeg  fuldt ud koncentrere mig om maleriet, og det glæder jeg mig til.

Desuden vil jeg kunne bruge mere tid i mit atelier på Kreta og forhåbentlig også til at rejse og hente inspiration fra andre steder i verden.

Min kone og jeg har her i foråret rejst rundt i Australien, og det har været en helt fantastisk oplevelse, hvor jeg også har haft lejlighed til at se en del “aboriginal art”, Det har været vildt spændende, og der er ingen tvivl om at jeg i den kommende tid vil male nogle billeder hvor inspirationen derfra ikke fornægter sig.

God fornøjelse med hjemmesiden.