Kunstkøb – udstilling af billeder

KØB AF BILLEDER
Hvis du er interesseret i at købe et billede, skal du bare kontakte mig. På gallerisiden kan du se et udvalg af de billeder som er til salg, men jeg har som regel også en del billeder stående som ikke er vist på siden. Billederne på arkivsiden er enten solgt eller ikke til salg.

Inden et evt. køb er du velkommen til at låne billeder hjem på prøve nogle dage. Nogle billeder kan dog være til salg i et galleri, så du i stedet må tage kontakt til galleriet. Der kan også være ventetid på et billede hvis det er en del af en aktuel udstilling. Nogle af billederne befinder sig på Kreta, så der kan være ventetid indtil jeg får billedet fragtet hjem.

INDRAMNING
Som hovedregel er de billeder jeg har til salg indrammede i svæverammer. Der er ikke tale om dyre rammer, da kunden jo kan have et specielt ønske til indramning. Indramning i en kvalitetssvæveramme vil koste ca. kr. 85,- pr.meter.

BESTILLING
Jeg maler normalt ikke billeder på bestilling, da jeg føler at det går ud over min kunstneriske frihed. Hvis du ønsker et billede i en bestemt størrelse eller stil, vil jeg gerne prøve at imødekomme dit ønske uden yderligere bindinger og selvfølgelig også uden forpligtelser for dig. Under alle omstændigheder skal jeg kunne stå inde for billedet.

UDSTILLING AF BILLEDER
Jeg udstiller gerne mine billeder i gallerier, kunstforeninger, virksomheder eller institutioner. Kontakt mig hvis det har interesse, så kan vi aftale de nærmere vilkår.

katalog 2013 004  katalog 2013 001  katalog 2013 007
Udstilling Dong Energy Fredericia